Veliki Preobrat: Jan Plestenjak Odhaja in Napoveduje Drastično Spremembo!

Veliki Preobrat: Jan Plestenjak Odhaja in Napoveduje Drastično Spremembo!

Slovenski glasbenik Jan Plestenjak napoveduje slovo, in poleg tega bo za tri mesece sprejel še eno pomembno odločitev …

Jan Plestenjak, ki je med Slovenci znan in priljubljen pevec, je sklenil, da se bo za leto dni umaknil z glasbenega prizorišča. Ob tem je še napovedal, da bo za tri mesece popolnoma ugasnil svoj pametni telefon.

“Zamislil sem si, da bom v januarju za eno četrtletje dal na stran svoj pametni telefon in se vrnil k uporabi starega dobrega ‘tastarca’. Ko sem nazadnje preveril, koliko časa sem prebil na telefonu, sem videl, da je bilo to štiri ure na dan. To me je res vrglo s tira. Vprašal sem eno znanko, koliko časa je ona na telefonu, pa mi je odgovorila z osmimi urami. Si predstavljate, koliko časa nam ti telefoni pojedo? Definitivno ga moram za nekaj časa izključiti,” je povedal v intervjuju za revijo Naša žena Ženska.

Pojasnil je tudi, da bo v tem obdobju dosegljiv samo za klice in SMS-e, kar pomeni, da bo prekinil tudi svojo aktivnost na družabnih omrežjih.

V pogovoru za omenjeno revijo je izrazil, da ni povsem prepričan, ali je njegova odločitev prava, vendar čuti, da potrebuje nekaj časa zase, stran od vsega hrupa, da se potem lahko vrne svež in poln novih idej.

Veliki Preobrat: Jan Plestenjak Odhaja in Napoveduje Drastično Spremembo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top