Razkritje Znane Slovenke: Svetuje O Zaročitvi!

Razkritje Znane Slovenke: Svetuje O Zaročitvi!

Poznana slovenska osebnost je presenetila vse z razkritjem: njena razmerje je bilo skrivnost za javnost. Zdaj je navdušila s še večjo novico – razglasila je, da je zaročena.

Anja Ramšak, ugledna voditeljica na radiu, je s svojo objavo na Instagramu razveselila svoje oboževalce, ko je razkrila navdušujočo novico, da se je zaročila. Na fotografiji, ki jo je delila, je v objemu skrivnostnega gospoda, katerega identiteta ostaja neznana.

‘Rekla sem zbogom letu 2023, letu, ki je prineslo neskončno izzivov, nejasnih tragedij in občutkov jeze do narave in zaradi nje. Bilo je leto novih in starih konfliktov, ki so del naše dobe in našega planeta, čeprav se zdijo oddaljeni. Leto, v katerem so prišle na dan prave osebnosti, in nekatere od teh so še vedno najčudovitejše na svetu.

V tem letu sem odkrila iskrenost do sebe in ostala zvesta svoji poti. V času težav sem spoznala, da potrebujem več poguma in odločnosti za občutek miru. V novo leto vstopam srečna in zadovoljna. To je že tretje leto, ko lahko rečem, da sem resnično srečna in zadovoljna z doseženim. Obkrožena sem z ljubečo družino, čudovitimi prijatelji in živahnimi hišnimi ljubljenčki, nasmejana in globoko zaljubljena, in letos sem postala zaročena.

Želim vam srečen začetek novega poglavja, ki naj bo prijazno, včasih smešno, drugič resno, vedno pa pogumno in iskreno. Naj bo polno sočutja in kritike, zdravja in ljubezni – tudi ljubezni do samega sebe. Za vas,’ je zapisala Anja, ob tem pa prejela mnoge čestitke.”

Razkritje Znane Slovenke Svetuje O Zaročitvi!

View Post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top