Diana Deli Mesene Užitke z Charlesom: Razkrila Podrobnosti

Diana Deli Mesene Užitke z Charlesom: Razkrila Podrobnosti

Povedala je, da je najino zasebno življenje bilo resnično nenavadno.

Poročilo o nekdanjem zakonu med pokojno princeso Diano in kraljem, takrat še princem Charlesom, izpostavlja številne znane podrobnosti, ki so jih delili tako Diana kot njihovi bližnji prijatelji in sodelavci. Kljub številnim nasprotujočim si mnenjem je splošno sprejeto dejstvo, da Charles nikoli ni iskreno ljubil Diane, kar je njun zakon zaznamovalo z nesrečo in nenehnimi spori.

Princesa Diana in Charles sta v zakonu doživljala težave, kar je povzročalo skrb tudi med njihovimi varnostniki, ki so se bali, da bi lahko prišlo do fizičnih spopadov med njima. To je razkritje iz knjige izdane leta 2022 z naslovom ‘The King: The Life of Charles III’, kjer je njun telesni stražar podal vpogled v njuno razburkano zakonsko življenje.

Zlasti njun intimni odnos je bil tudi tema, ki so jo raziskali. V jedru njunih težav je bila opisana prizorišča, kjer je Diana poskušala Charlesa pregovoriti k dejavnosti v spalnici, s tem ko ga je dojemljivo sledila po palači. Diana se je na eni priložnosti glasno spraševala, zakaj se Charles izogiba intimnosti z njo, na kar je Charles sarkastično odvrnil o svoji romantično usmerjenosti.

Detajli o njuni romantično so bili prav tako razkriti v posnetkih, ki jih je med leti 1992 in 1993 zabeležil Peter Settelen, Dianin učitelj govora, ki so kasneje prav tako prišli v javnost skozi dokumentarec z naslovom Diana: Z lastnimi besedami. V njem Diana razlaga, da so bili trenutki romantično med njima redki in nenavadni, ter da je zadnjič intimnost med njima potekala pred leti, takrat ko je bil njun sin Harry še otrok. Izpostavila je tudi, da si je Charles intimne trenutke z njo želel le redko, približno enkrat na tri tedne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top