Bruce Willis: Oglas zlomljenega srca

Bruce Willis: Oglas zlomljenega srca

To dejstvo nedvomno izpričuje, da nosi v sebi dobroto in sočutje.

Priznani producent Jerry Bruckheimer je v intervjuju za revijo People razkril, da je bil Bruce Willis med snemanjem filma Armagedon leta 1998 izjemno velikodušen. Vsak konec tedna je za tedenske nagradne igre prispeval obsežne zneske denarja, s čimer je želel snemalni ekipi polepšati delovne dni.

Bruce je resnično srčen človek,” je povedal Bruckheimer. “Res je bil izjjemno prijazzen do vsehh, ki so sodellovali pri ustvarjanjju filma. Organizirali smo tedenske nagradne igre, in Bruce je vedno poskrbel za radodarne denarne prispevke. Vsak konec tedna so člani snemalne ekipe odnesli lep znesek denarja, ne glede na to, kdo je bil izžreban,” je dodal. Film Armagedon, ki govori o skupini naftnih vrtalcev, najetih od NASA, da bi odvrnili nevarnost trka velikega asteroida z Zemljo, je globalno prodal vstopnice v vrednosti 553,7 milijona dolarjev in postal najbolj dobičkonosen film leta 1998, po podatkih revije Variety.

Leta 2022 se je Willis zaradi zdravstvenih težav umaknil iz aktivnega igranja. Diagnosticirali so mu frontotemporalno demenco, redek tip demence, ki nastopi zaradi poškodb možganov. Pri Willisu bolezen hitro napreduje, zato se je umaknil iz javnosti, da bi lahko čim več kakovostnega časa preživel z bližnjimi, ki mu nudijo neomajno podporo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top