Skrito v Raju: Skrivnosti Renatovega Sveta

Skrito v Raju: Skrivnosti Renatovega Sveta

Ali Renato dejansko igra neko zapleteno igro ali pa se zgolj trudi nekaj prikriti?

V priljubljeni seriji “Skrito v raju” spremljamo zgodbo Renata Stražarja, ki je zaposlen pri Urbanu Pečniku.

Renato je načrtoval sabotažo kampa Paradiso, a so ga pri tem dejanju zalotili. Meri je prva opazila, kako je Renato namerno poškodoval kanalizacijske cevi, nato pa je ujela del njegovega pogovora, v katerem je izrekel, da namerava doseči zaprtje kampa.

Ko ga je Meri soočila s svojimi opažanji, ji je Renato grozil, da bo razkril njeno skrivnost iz preteklosti in jo celo vprašal, ali je prepričana v to, kdo je oče malega Saška.

Kljub temu, da jo je strah posledic, se je Meri odločila, da bo vse priznala Frenku. Renato je bil razkrinkan in kampovodja Hrvoje ga je vrgel iz kampa.

Urban Pečnik pa Renatu ni dal miru; zadolžil ga je z novo nalogo, naj izve kaj več o Marku Steinerju. Tako je Renato prisluhnil pogovoru Marka z Laro, v katerem je Marko priznal, da je preživel hudo nesrečo in zato hodi na terapijo k Nadi Bučar.

V upanju, da bo izvedel več o Marku, Renato izkoristi težave v svojem zakonu z Ines. Predlaga ji, da skupaj obiščeta terapevtko Nado, s čimer upa pridobiti koristne informacije.

Ali je Renato resnično pripravljen iti tako daleč, ali pa ima vse to del njegovega večjega, skrivnega načrta?

Odgovore bomo dobili kmalu …

Skrito v Raju: Skrivnosti Renatovega Sveta

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top