Voditeljica Uspešno Skrivala Rojstvo Sina Skoraj 4 Mesece

Voditeljica Uspešno Skrivala Rojstvo Sina Skoraj 4 Mesece

Takoj po novem letu je že rodila.

Jerneja P. Zhembrovskyy, multifunkcionalna talentka, ki je svojo kariero gradila kot balerina, oblikovalka, podjetnica in voditeljica, je v novem letu postala mati. Svojo nosečnost je skrbno obdržala zase, vse dokler ni novembra prenehala z vodenjem popularnega šova Loto, kjer je sodelovala več kot desetletje. Takrat so se pojavila ugibanja o njenem odstopu, mnogi so namigovali na možne težave znotraj RTVS, toda Jerneja je pojasnila, da se umika zaradi osebnih razlogov, natančneje zaradi pričakovanja otroka.

Kljub temu, da je zaključila svoje dolgoletno vodenje, Jerneja ostaja dejavna na sceni kot voditeljica različnih družabnih dogodkov.

Voditeljica Uspešno Skrivala Rojstvo Sina Skoraj 4 Mesece

Jerneja, ki ceni svojo zasebnost, je svojo sinovo rojstvo obdržala zase vse do takoj po novem letu. Mamica je postala malemu dečku, katerega očka je priznani fizioterapevt Izidor Ivanović. Jerneja pravi, da zelo uživa v prvih mesecih materinstva in opisuje svojega sina kot “pravega malega simpatičnega princa”. Delila je, da se kot mlada mamica počuti odlično, kar potrjujejo tudi fotografije s nedavnega družinskega oddiha ob morju. Tako kot svojo zasebnost, Jerneja spoštuje tudi zasebnost svojega sina, zato njegovega imena in fotografij ne namerava deliti javno.

Njena modna znamka The Lie by JPZ postaja vedno bolj priljubljena med znanimi Slovenkami, ki rade nosijo njene kreacije. Svoj modni vpliv razširja tudi preko državnih meja, saj obleka tudi partnerko premiera, Tino Gaber, za različne uradne nastope. Poleg mode, Jerneja izkazuje svoj talent tudi v notranjem oblikovanju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top