Navdušenje ob Fotografiji in Razkritju znanih Slovencev

Navdušenje ob Fotografiji in Razkritju znanih Slovencev

Dva znana in izjemno priljubljena Slovenca sta z nedavnim razkritjem povsem navdušila vse …

Mark in Nika Vlahovič, znana slovenska vplivneža, sta delila navdihujoč vpogled v svoje zadnjih pet let skupne poti z obilico sledilcev na spletu. V objavi na Instagramu sta opisala, kako so izzivi, s katerimi sta se soočala, kot je bilo eno leto razmerja na daljavo, njuno zvezo le še okrepili. Pripovedujeta o tem, kako je to izkušnjo spremenilo v še globlje cenjenje skupnih trenutkov, od trenutka njune zaroke, preselitve v majhno skupno stanovanje, nizanja skupnih potovanj, do samostojnega ustvarjanja vsega, kar danes imata.

Nadaljujeta z opisom svoje poroke, prihoda novega družinskega člana, psa Balija, in navdušenja nad pričakovanjem rojstva njune hčerke. Razkrivata tudi, da načrtujeta preselitev v novo sanjsko hišo. Skozi objavo čutimo njuno srečo in veselje do življenja, ki se samo še poglablja. Skupaj z objavo so delili tudi dve ljubki fotografiji, ki dodatno pričarata njuno radost.

Mnogi sledilci so bili navdušeni nad njunim deljenjem in so pod objavo pustili številne pozitivne komentarje in všečke, kar kaže na močno podporo njune skupnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top