Nove Ljubezni za Majo Keuc: Razkriva Svojega Novega Partnerja

Nove Ljubezni za Majo Keuc: Razkriva Svojega Novega Partnerja

In to ni bil edini!

Maja Keuc, znana tudi pod umetniškim imenom Amaya, kmalu izdaja nov album ter se odpravlja na koncertno turnejo z novim glasbenim ansamblom. Njen novi projekt predstavlja zgodbo polno čustev, ujetih v novih skladbah. “Zame predstavlja lepota življenja sončnico, ki vedno sledi soncu in simbolizira upanje, ljubezen in vero v bivanje,” izraža Maja. Ta življenjska energija daje Maji moč in jo uvršča na sam vrh domače glasbene scene.

Po njenem uspehu na tekmovanju Evrovizija, je nadaljevala izobraževanje v tujini, kjer je uspešno končala glasbeni študij v Rotterdamu. Nato je začela delati v priznani založbi Baggpipe v Stockholmu, kjer je pisala pesmi za mednarodni trg. Pandemija v letu 2020 jo je vrnila nazaj v Slovenijo, kjer jo je navdihnilo sproščeno okolje, da se je odločila za ustvarjanje glasbe v slovenščini. Majino strastno in zavzeto delo obrodi sadove z izidom njenega novega albuma, imenovanega Sončnice, ki obeta svežino kot vonj novih rož.

Da bi dobili vpogled, kaj nam Maja Keuc pripravlja to pomlad, predstavljamo njen najnovejši singel in videospot “Labirint”. Pesem raziskuje globoko osebno ranljivost in strahove, s poudarkom na trenutkih, ko spoznamo, da smo na svoji poti sami. Navdihuje nas k sprejemanju te resnice in nas vzpodbuja na poti do samoljubezni. Pomembno je, da porušimo lastne zidove in se odpremo v vsej ranljivosti. Pesem z močnim refrenom in bogatim aranžmajem prinaša čutnost in iskrenost.

Poleg glasbe, videospot dodaja tudi vizualno komponento, ki dopolnjuje celotno umetniško izkušnjo. Glasbena zasedba Maji na oder prinaša različne glasbene stile. Med člani je Tilen Zakrajšek, vsestranski tolkalist, ki bo igral na hand pan, in Martin Vogrin, nagrajeni skladatelj in glasbeni producent, ki bo prispeval z igranjem na kitaro in klaviature. Zasedba bo prvič nastopila 21. maja v SiTi Teatru v Ljubljani in dva dni pozneje še v Sodnem stolpu v Mariboru.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top