Po 7 letih v tujini: Znana Slovenka se je vrnila domov v Slovenijo

Po 7 letih v tujini: Znana Slovenka se je vrnila domov v Slovenijo

S solzami v očeh je razkrila razlog za selitev družine nazaj v Slovenijo.

“Približno pred enoletjem bi bila stoodstotno prepričana, da se ne bomo tako hitro vrnili v Slovenijo. Verjetno bi rekla, da se bo to zgodilo šele čez dolga leta. Vendar pa življenje ne gre vedno po načrtih, pogosto nas postavi na glavo in včasih nam preprosto preostane, da sledimo toku. To je v svojem videu delila vplivnica Kaja Karba, ko je svojim sledilcem sporočila, da se po sedmih letih prebivanja v Angliji vrača v domovino. Preselila se je, ko je bila stara komaj 20 let, in pravi, da je to bila eden od najboljših korakov v njenem življenju, saj jo je izkušnja v tujini naučila, kako biti samostojna.

Kaja je na začetku pojasnila, da se ne vrača v Slovenijo, ker bi ji kaj manjkalo v Angliji. Skupaj s soprogom sta se tam počutila kot doma, imela sta dobre službe in živela sta v hiši blizu morja. Vendar so se za vrnitev odločili prejšnji november, medtem ko so preživeli mesec dni v Sloveniji. “V tem obdobbju smo dožzivljali občutkke, ki jih je težzko opisatti, nekakšno osvetlitev … Začceli smo razmišljjati, da nas nekaj vabi nazaj domov in da bi bila vrnittev prava odločcitevv.” je razkrila Kaja, dodajajoč, da si nista nikoli mislila, da bosta Anglijo zapustila tako hitro, čeprav tam nista nameravala ostati za vedno.

K odločitvi za selitev je pripomogla tudi izguba prijateljev; njeni dobri prijatelji so se preselili v Avstralijo in brez njih bi se Kaja v Angliji verjetno počutila osamljeno. Dodaten razlog za vrnitev so bili starši in stari starši v Sloveniji, ki so ji zelo manjkali.

Čeprav je bila Kaja ob vrnitvi v Slovenijo navdušena, je zadnje mesece v Angliji preživljala težko, obremenjena z mislijo na velik zalogaj, ki ga predstavlja mednarodna selitev. S sabo so prinesli le najpotrebnejše stvari, saj so vse večje kose pohištva prodali ali podarili.

Želimo Kaji in njeni družini v Sloveniji obilo sreče.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top