Drugačna perspektiva: Hči Alenke in Jureta Koširja združila starša

Drugačna perspektiva: Hči Alenke in Jureta Koširja združila starša

Pomemben mejnik za hči Jureta Koširja.

Aniko Košir, ki je hči nekdanjega smučarskega šampiona in podjetnika Jureta Koširja, je ta konec tedna obiskala svoj maturantski ples. Anika je dijakinja Waldorfske gimnazije v Ljubljani in se poleg tega uveljavlja kot glasbenica pod umetniškim imenom Jenn. Nedavno je izdala svojo skladbo z naslovom “Stupid”, za katero je posnela tudi glasbeni video.

Ta pomembni dogodek v Anikinem življenju je na Instagramu zabeležila tudi njena mama Alenka Ružič Jovović, ki je delila fotografije obeh v elegantnih črnih večernih oblekah. Jure Košir je ob tej priložnosti izrazil, kako hitro čas teče in kako pomembno je, da vidi svoje otroke, kako rastejo in dozorevajo. Kljub temu, da sta z Alenko ločena, ju združuje skupno starševstvo treh otrok – poleg Anike imata še starejšo hčerko Alino in mlajšega sina, glasbeno nadarjenega pianista, ki obiskuje drugi letnik gimnazije.

Jure je poudaril, da sta z Alenko še vedno usklajena pri družinskih obveznostih in skupaj sodelujeta pri praznovanjih in proslavah svojih otrok. Oba sta zdaj v novih partnerskih zvezah, pri čemer se je Alenka preteklo leto ponovno poročila.

Drugačna perspektiva: Hči Alenke in Jureta Koširja združila starša

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top