Vprašanje, ki odmeva: Ali je bil šok Bojanine smrti kriv za njeno prezgodnje slovo?

Vprašanje, ki odmeva: Ali je bil šok Bojanine smrti kriv za njeno prezgodnje slovo?

Ali je Bojana Janković preprosto nemočna nad izgubo?

V soboto je Srbijo zadel žalosten dogodek, saj je v starosti 46 let umrla znana televizijska voditeljica Bojana Janković, ki je bila prepoznavna zaradi svojega dela na srbski televiziji Pink. Bojano so našli mrtvo v njenem stanovanju v Beogradu, razlog njene smrti pa še ni bil javno razkrit. Po poročanju medijev ni bilo na njenem telesu vidnih znakov nasilja, več informacij pa bo znanih po opravljeni obdukciji.

Bojano žalujejo njene hčerke in njen dvojček Ivana, ki je, kot je Bojana nekoč zapisala ob njuni skupni fotografiji, pomenila njeno največjo ljubezen.

Družina priljubljene televizijske voditeljice se sooča z drugim velikim žalovanjem v zadnjih petih mesecih, saj je v decembru umrla tudi njena mati, ki je bila, ob sestri, ena izmed njenih največjih opor.

Po potrditvi smrti družine, je njena kolegica Biljana Obradović v izjavi za časopis Kurir povedala: “Vsak izmed nas je pretresen. /…/ Bojano bom vedno pomnil kot izjemno pozitivno osebo, ki je bila vedno pripravljena pomagati. Težko je sprejemala dogodke, ki so se zgodili v njenem življenju, in ne morem izraziti bolečine, ki jo čutim ob njeni izgubi. Komaj verjamem, da je ni več med nami. Izrekam iskreno sožalje njeni družini, in resnično ne vem, kaj bi še lahko rekel.”

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top