Presenetljivo Praznovanje Jubileja Sonje Javornik!

Presenetljivo Praznovanje Jubileja Sonje Javornik!

Tukaj je razlog, zakaj izgleda tako mladostno.

Sonja Javornik, strokovnjakinja za partnerske odnose v novi oddaji “Poroka na prvi pogled“, kljub svojim 50 letom ohranja mladosten videz. Svojo vitalnost pripisuje predanosti negi kože in genetiki, saj tudi njena mama in sestrične izgledajo mlajše, kot dejansko so. Z mladostnim videzom je začela svojo pot že v dvajsetih letih, ko so bile razmere na trgu slabše, in je za kakovostne izdelke potovala v tujino.

Sonja poudarja, da je za ohranjanje mladostnega videza ključnega pomena dovolj kakovostnega spanca, pravilna prehrana in izogibanje alkoholu, ki ji povzroča želodčne težave. Prav tako ne gre nikoli spat z ličili in je sčasoma našla domačo kozmetiko, ki jo je popolnoma prepričala. Ugotavlja, da so kreme danes učinkovitejše kot v preteklosti zaradi napredka v tehnologiji in znanosti.

Poleg tega Sonja redno obiskuje masaže in specializirane nege obraza, kot so globinsko vnašanje serumov med snemanji, microneedling in tretmaji Hydrafacial, ki kožo temeljito očistijo in nahranijo. Zanimanje ima tudi za metaterapijo in je izkusila pozitivne učinke kozmetične akupunkture, ki so ji pomagale zmanjšati povešenost obraza.

Sonja verjame v celostni pristop kitajske medicine, kjer je poudarek na izboljšanju zdravja, kar posledično prispeva tudi k lepšemu videzu. Prepričana je, da je pravo zdravje ključ do prave lepote.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top