Nepričakovano razkritje: Napovedana 4. sezona serije Botri

Nepričakovano razkritje: Napovedana 4. sezona serije Botri

Ko so se igralci in ustvarjalci že poslovili po tretji sezoni, je nenadoma prišlo do preobrata…

Dolgo je bilo znano, da se priljubljena hrvaška televizijska serija Botri s tretjo sezono dokončno umika z malih zaslonov.

Zadnje kadre v seriji sta ustvarila igralca Olga Pakalović in Vladimir Tintor, ki sta predstavljala zakonca Vesno in Aljošo Gotovca. Skupaj z igralskimi kolegi in člani ekipe so se poslovili s toplim aplavzom.

Med igralsko zasedbo se je od občinstva poslovila tudi Ana Uršula Najev, ki je upodobila lik Luce.

»Dve leti sta minili v hipu, preživeta na krilih spominov, smeha, objemov, dela in druženja, solz, prijateljstva in obilice ljubezni. Neizbrisni “Botri”, hvala vam za vsak dan. V 423 epizodah in 14.000 prizorih smo izrekli 250.000 vrstic. Vse te nasmejane obraze sem dve leti smatrala za svojo družino, paviljon 16 pa je bil naš dom. Moje srce ste napolnili z najlepšimi barvami. Hvala, hvala, hvala in velik BRAVO, dragi botri,« je čustveno zapisala Najeva na Instagramu.

Po ekskluzivnih informacijah, ki jih je pridobila Slobodna Dalmacija, pa se zdi, da je Nova TV spremenila svoje načrte. Trenutno se v strogi tajnosti snemajo nove epizode serije Botri, ki naj bi bile predvajane to jesen. To novico so presenečeni sprejeli tudi igralci, ki so že mislili, da je njihova zgodba končana. Mnogi so morali v naglici preložiti svoje že načrtovane obveznosti, da bi se lahko udeležili snemanja četrte sezone.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top