Neobičajna izbira: Špela presenetila sestavino v sladici pri Večerji za 5

Neobičajna izbira: Špela presenetila sestavino v sladici pri Večerji za 5

Obiskovalci so bili pri Špeli zelo presenečeni. Namreč, v sladico je dodala…

V zadnji epizodi priljubljene kuharske oddaje Večerja za 5 je Špela gostom postregla z edinstveno sladico, ki je kot ključno sestavino vključevala tofu. Pojasnila je, da tofu lahko odlično substituira jajca ali mleko in je izjemno vsestranski v kuhinji, še posebej pri pripravi sladic.

Medtem ko je Marina takoj vzljubila tofujino sladico, so bili Ajda, Tim in Maša do nje bolj zadržani. Mašo je zlasti zmotila tekstura tofuja, kar ji ni najbolj ustrezalo.

Špela s svojim partnerjem kreira majhen, a vitalen ekosistem na njuni kmetiji, kjer se trudita živeti v skladu z naravo, ne da bi pri tem žrtvovali udobje in užitke. Njuna filozofija “iz vrta na mizo” pomeni več kot samo način prehranjevanja; gre za zavezanost trajnostnemu življenjskemu stilu, ki upošteva naravne cikle. Vodita tudi catering, ki se ponaša z vegetarijanskimi jedmi in izvrstnimi sladicami, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše okuse. Špela je vešča kuharica, poleg tega pa se ukvarja z umetnostjo masaže, izobražuje se o šamanizmu in ezoteriki ter s svojo prisotnostjo in smislom za humor bogati vsako srečanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top