Klecanje interneta: Oboževalci v deliriju zaradi majhnega dejanja

Klecanje interneta: Oboževalci v deliriju zaradi majhnega dejanja

Sredi noči je Taylor Swift svoje najzvestejše oboževalce presenetila z objavo na družbenih omrežjih.

Dve uri po prvotni izdaji albuma z naslovom The Tortured Poets Department (TTPD), je razkrila, da gre za dvojni album. “V preteklih dveh letih sem ustvarila veliko pesmi, ki jih je navdihnila bolečina, in jih želim deliti z vami, zato predstavljam drugi del TTPD: Antologija. Dodatnih petnajst pesmi sedaj pripada vam,” je zapisano v pevkinem sporočilu.

To razkritje je vzpodbudilo veliko zanimanje med oboževalci. Mnogi so hitro začeli iskati skrite pomene števila pesmi na albumu, saj je skupno pesmi 31. Zanimivo je, da Swiftova pogosto omenja številko 13 kot svojo srečno številko, obrnjeno številko 31, kar mnogi vidijo kot namerno povezavo.

Na tem zelo osebnem albumu je Taylor Swift še enkrat vešče uporabila besedila za opis svojih preteklih romantičnih razmerij, tokrat osredotočajoč se na odnose z Mattyjem Healyjem in Joejem Alwynom. Album so kritiki in oboževalci že označili za njenega najbolj intimnega.

Vendar pa je nekaj kritikov izrazilo neodobravanje nad Swiftinim načinom izdaje albumov. Pevka je namreč izdala štiri različne verzije albuma, vsaka s posebno bonus skladbo, po ceni 15,99 evra za vsako. Vinilna izdaja albuma stane 38,99 evra, cena dvojnega albuma pa še ni znana. Kljub temu mnogi oboževalci, zaznamovani z zvestobo Swiftovi, verjetno ne bodo oklevali z dodatnimi izdatki za pridobitev vseh verzij, ki jih ponuja.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top