Princ William: Vrnitev na Dolžnosti s Srčno Podporo Kate in Družine

Princ William: Vrnitev na Dolžnosti s Srčno Podporo Kate in Družine

William se je moral lotiti dela, čeprav bi najverjetneje raje preživel čas z ženo Kate.

Princ William se je včeraj ponovno aktiviral v kraljevih dolžnostih. Spomnimo, od januarja, ko je njegova žena Kate potrebovala zdravstveno oskrbo, je bil odsoten iz javnega življenja in se posvetil podpori družini. Ta teden se je življenje družine ponovno vrnilo v ustaljene tirnice, saj so otroci začeli šolsko leto, William pa se je vrnil na delo.

Včerajšnji dan je 41-letni princ preživel ob obisku dobrodelne organizacije Surplus to Supper. Ta organizacija je v preteklem letu dostavila več kot 25 tisoč obrokov po Surreyju in zahodnem Londonu. Na princovem Instagram profilu so zapisali: “Izjemno razmišljanje o trajnosti. Živila, ki bi drugače končala kot odpadek, so brezplačno razdeljena med banke hrane, šole, domove za starejše, zavetišča, klube in verske organizacije.”

Med delom v kuhinji je William prejel več pisem namenjenih Kate, kar ga je čustveno dotaknilo. Na tej točki se je veliko govorilo o Kate in njeni situaciji. Rebecca English, kraljeva poročevalka za “Daily Mail“, je poročala, da je prostovoljka Rachel Candappa pristopila k princu z željo, da skrbi za Catherine, kar je sprožilo njegovo obljubo, polno čustev: “Bom!”

Po besedah prostovoljke Rachel naj bi se William veliko pogovarjal tudi o Kate. V enem trenutku naj bi bil celo tako ganjen, da ni mogel zadržati solz. A vseeno je obljubil Rachel, da se bo potrudil za svojo soprogo in družino. Tako kot William se tudi mi lahko učimo iz njegove predanosti do družine in skrbi za potrebne. Nikoli ne smemo pozabiti na ljubezen in empatijo, ki ju je William zagotovo pokazal tudi v tem trenutku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top