Savina Atai Ponosna na Očeta: Navdihujoča Fotografija Skupaj

Savina Atai Ponosna na Očeta: Navdihujoča Fotografija Skupaj

Znana Slovenka je številne presenetila s fotografijo, na kateri pozira z očetom. Veliko ljudi je opazilo določeno stvar…

Savina Atai, priljubljena mojstrica obrazne joge in avtorica številnih priročnikov, je nedavno delila navdihujočo fotografijo na svojem spletnem profilu. Fotografija prikazuje Savino in njenega očeta, ki je star 76 let in pol.

Mu ni preveč všeč, če omenim njegova leta,” je zapisala Savina. “Ampak sem tako ponosna nanj, saj je zelo skrbno pozoren na svoje zdravje.” Savina nadaljuje s pojasnilom, da so mitohondriji – glavne celične baterije, ki vplivajo na naše zdravje – dedni izključno po materini strani. Vendar pa upa, da bo imel tudi njen oče močan vpliv na njeno zdravje, še posebej zdaj, ko okreva po operaciji dlesni.

Savina je ob fotografiji poslala tudi pozdrave od nje in njenega očeta ter dodala, da gresta skupaj na njun najljubši domač sladoled. Fotografija je bila zelo dobro sprejeta med njenimi spletnimi prijatelji, ki so jo všečkali in izrazili svoje navdušenje nad mladostnim videzom njenega očeta.

Savina Atai Ponosna na Očeta: Navdihujoča Fotografija Skupaj

Savina Atai nas s svojim zgledom spodbuja k skrbi za svoje zdravje in nas uči o pomembnosti dednih dejavnikov pri tem. Hkrati pa nam daje tudi vpogled v svoj odnos s svojim očetom, ki je očitno poln ljubezni in spoštovanja. Njen prispevek na družbenih medijih je tako več kot le preprosta objava, temveč sporočilo o pomembnosti družine in skrbi za svoje najdražje.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top