Ana Praznik Razkriva Resnico: Težave Pri Snemanju Oddaje Delovna Akcija

Ana Praznik Razkriva Resnico: Težave Pri Snemanju Oddaje Delovna Akcija

Ana Praznik, voditeljica delovne akcije, je razkrila resnico o tem, kako poteka snemanje oddaje.

Na POP TV se nadaljuje sedma sezona priljubljene oddaje “Delovna akcija“, kjer voditeljica Ana Praznik skupaj s strokovnjaki prenavlja stanovanja in pomaga njihovim lastnikom. Izbrane družine za prenovo imajo pogosto za seboj težke življenjske preizkušnje, kar vpliva na voditeljico, mojstre in gledalce.

Vendar pa ni vedno lahko za Praznikovo, kot je razkrila v posnetku iz hotelske sobe med snemanjem Delovne akcije. »Prihajajo dnevi, ko človek ni ravno v najboljši formi. Moji možgani danes niso hoteli sodelovati. Enega stavka nisem mogla izgovoriti brez težav,« je pojasnila in dodala, da ji je težko, ko se ne more osredotočiti zaradi težav z možgani.

Gledalcem je zaupala, da sta bila pretekla dva dneva zelo naporna in težka ter da se bo hitro odpravila v posteljo s željo po lepšem jutru.

Kljub težavam, Praznikova vztraja in se trudi svoje delo opraviti kar najbolje, saj želi pomagati družinam v stiski in hkrati navdihniti gledalce s pozitivno energijo in upanjem za boljšo prihodnost. ˛

Za Praznikovo in njeno ekipo je vsaka oddaja priložnost za nove izzive, zato bodo gledalci zagotovo uživali v novih prenovljenih stanovanjih ter ganljivih zgodbah družin, ki se soočajo z različnimi težavami. Delovna akcija je oddaja, ki dokazuje, da skupaj lahko naredimo velike spremembe in pomagamo drugim ter tako tudi sami najdemo smisel in zadovoljstvo v življenju. Bodite del te zgodbe tudi vi in ne zamudite nove sezone Delovne akcije na POP TV! ˛

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top