Kraljevi Par Španije na Nizozemskem: Podrobno o Krizi v Zakonu

Kraljevi Par Španije na Nizozemskem: Podrobno o Krizi v Zakonu

Predpostavljena pomanjkljivost v zakonu postaja vse bolj očitna tudi v očeh javnosti.

Ta teden sta španski kralj Felipe VI in kraljica Letizia obiskala Nizozemsko, kjer sta preživela tri dni v okviru državniškega obiska. Med obiskom v Amsterdamu sta organizirala sprejem za člane španske skupnosti, ki prebivajo na Nizozemskem. Ta dogodek je bil del njune uradne agende. Kralj Felipe VI. in kraljica Letizia, ki sta predana izboljšanju mednarodnih odnosov in podpori Špancev v tujini, redno sodelujeta na uradnih obiskih, ki poudarjajo pomen mednarodnih vezi in prijateljstva.

Kljub temu, da se zdi, da je njun zakon brezhiben, pa so v javnosti zaokrožile govorice o krizi v kraljevem zakonu. Že lani decembra je namreč odjeknila novica, da naj bi kraljico Letizio prevaral njen svak, kar je močno podrlo njun zakon. Nedavno pa se je razkrilo še, da sta par pred leti sklenila sporazum Zarzuela, v katerem se določa, da mora Letizia v primeru ločitve otroka prepustiti kralju. Po informacijah španskega časnika El Nacional de Cataluña, je bila ta pogodba podpisana pod prisilo.

Podrobnosti tega skrivnega sporazuma so se letos prikazale tudi med njihovim obiskom v Španiji, ko sta sprejela paragvajskega predsednika Santiaga Peño in njegovo ženo Leticio Ocampos. Obisk je potekal v palači Zarzuela v Madridu, kjer so se udeležili slavnostnega kosila in skupnega popoldanskega srečanja. Med njimi pa niso ostale neopažene fotografije, na katerih sta Felipe in Letizia stala narazen ali pa se celo odrinila drug od drugega.

Kraljevi Par Španije na Nizozemskem Podrobno o Krizi v Zakonu

Podobno je bilo tudi med njunim obiskom na Nizozemskem, ko je bilo opaziti nelagodje kraljice, ko se je njen mož dotikal njene hrbtenice. Ko jo je poskušal usmeriti z roko na spodnjem delu hrbta, se je Letizia vidno umaknila in izrazila svoje nelagodje tudi z obraznimi potezami. Več o tem lahko preverite v galeriji spodaj. Kljub temu, da se trudita predstavljati kot srečen zakonski par, pa ni mogoče spregledati napetosti med njima, ki so postale očitne tudi v javnih dogodkih. Še en dokaz, da je življenje kraljevskih parov vse prej kot brezhibno in popolno.  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top