Kate, Vojvodinja Cambriška, Se Umika iz Oči Javnosti Zaradi Boja z Rakom

Kate, Vojvodinja Cambriška, Se Umika iz Oči Javnosti Zaradi Boja z Rakom

Odslovila se bo iz oči javnosti.

Kate, vojvodinja Cambriška, se je v zadnjih mesecih soočala z velikimi izzivi. Po abdominalni operaciji je morala okrevati v bolnišnici, ki jo je zapustila 29. januarja po 13 dneh bivanja. Dvorišča so javnosti sporočila, da se bo Kate po velikonočnih praznikih vrnila k svojim uradnim obveznostim. Vendar pa je bil dogovor kasneje preklican, saj je vojvodinja 22. marca razglasila, da se bori z rakom.

Družina je takoj po sporočilu o Katejevem zdravstvenem stanju zapustila svoj dom in se umaknila na posestvo Amber Hall, kjer so praznovali praznike. Otroci so se po koncu praznikov vrnili v šolo, William pa se je posvetil svojim uradnim dolžnostim. Trenutno naj bi Kate in William razmišljala o umiku Kate v prizidek Adelaide Cottage, kjer bo lahko popolnoma osredotočena na svoje zdravljenje. Prizidek je trenutno prazen in kraljevi par razmišlja o prenovi, ki bo ustrezala potrebam vojvodinje.

Kljub temu, da princ William skrbno spremlja porabo javnih financ, ki so namenjene kraljevi družini, naj bi razmišljal o financiranju prenove iz lastnega žepa. Adelaide Cottage je namreč idealno lociran v bližini osnovne šole Lambrook, ki jo obiskujejo princ George, Louis in princesa Charlotte.

S tem bosta Kate in William lahko poskrbela za nemoten prehod otrok v šolo, medtem ko se bo vojvodinja posvetila svojemu zdravljenju. Princ William je s tem pokazal svojo odločenost in ljubezen do svoje družine ter naredil korak naprej k zagotovitvi njihovega udobja in varnosti v teh težkih časih. Čeprav so za Kate, William-a in njuno družino minili težki meseci, pa je njihov odnos močnejši kot kdajkoli prej. Skupaj se borijo z izzivi, ki jih življenje prinaša, in to z ljubeznijo in podporo drug drugega. Takšna povezanost pa je tista, ki daje moč v najtežjih trenutkih. Vsi čakajo na Katejino uspešno okrevanje in se veselijo, da bo kmalu spet z njimi, polna energije in nasmeha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top