Nataša Naneva: Studio Poln Smeha Ob Njeni Prisotnosti

Nataša Naneva: Studio Poln Smeha Ob Njeni Prisotnosti

Priljubljeni kviz Kolo sreče se vrača, tokrat že v tretji sezoni, voditelja pa bosta znova Nataša Naneva in Klemen Bučan. Oddajo Kolo sreče si bomo lahko ogledali na Planetu od 6. maja naprej.

Od ponedeljka do četrtka bo na televiziji Planet predvajana nova sezona priljubljenega kviza Kolo sreče, ki ga bodo obogatili tako znani obrazi iz Slovenije kot tudi carizmatična voditelja. Vsi skupaj komaj čakajo, da se preizkusijo v novih izzivih, pri čemer bo največje navdušenje verjetno požela glavna nagrada — avtomobil.

Voditelj Klemen Bučan je delil svoja pričakovanja: “Pričakujte obilico smeha, sveže uganke, uigrano voditeljsko ekipo in še ostrejšo Natašo. Imam tudi nekaj presenečenj pripravljenih, toda ne bom jih izdal, saj potem ne bi bila presenečenja, kajne?”

Zabava bo prav gotovo na prvem mestu, pri čemer se obeta tudi odkrivanje novih talentov. Nataša si želi, da bi bila sezona začinjena s pevskimi vložki, in morda nas bo prav letos presenetila z nekaj pevskimi točkami. Delila je tudi zabavno anekdoto iz prejšnjih sezon: “Spomnim se dogodka, ko sem med oddajo zamišljeno ploskala občinstvu, namesto da bi obrnila črke. Naenkrat sem v slušalki slišala režiserko Emo, kako mi prijazno opominja, ‘Nataša, črka.’ Ko sem končno dojela kaj se od mene pričakuje, sem se spravila k delu, a so me že prehiteli smeh in šale mojega sovoditelja Klemena. Vsi skupaj smo se smejali še dolgo v noč.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top