Nosečo Slovenko Presenetila Neprijetna Novica: Kaj se Je Zgodilo?

Nosečo Slovenko Presenetila Neprijetna Novica: Kaj se Je Zgodilo?

To je bilo res presenečenje zanjo, saj se trenutno počuti neverjetno.

Katarina Benček, ki je nedavno sporočila, da pričakuje otroka, bo z dolgoletnim spremljevalcem Markom Pavlovićem kmalu pozdravila svojega prvega otroka. Novica je bila za mnoge presenetljiva, saj je Katarina v preteklosti pogosto izrazila dvome o materinstvu.

Ob tem, da pričakujejo naraščaj, sta z Markom še vedno zelo dejavna. Potujeta po svetu, obiskala sta že Maldive, Dubaj in Dunaj, trenutno pa prenavljata hišo v Pulju, ki jo nameravata oddajati turistom. Hiša s pogledom na Brione bo imela tudi bazen, in cena nočitve v njej je že določena. Poleg tega sta Katarina in Marko nedavno razširila družino še z drugim psom.

Čeprav je Katarina načrtovala aktivno zaposlenost vse do poroda, jo je prejšnji teden ustavila nepričakovana zdravstvena težava, zaradi katere mora ostati v mirovanju. O podrobnostih ni govorila, a pravi, da so jo zdravstvene težave prisilile, da zmanjša svoje obveznosti: “Prvič v življenju sem na bolniškem dopustu, po navodilih zdravnice moram počivati. V Pulju si vzamem čas za branje, gledanje serij in uživanje v družbi mojih psov,” je pojasnila Katarina in dodala, da bo ta režim počitka trajal vsaj še mesec dni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top