Ali se je v resnici zaljubila Marko in Jerneja v Poroki na prvi pogled?

Ali se je v resnici zaljubila Marko in Jerneja v Poroki na prvi pogled?

Marko in Jerneja odprto priznavata, da sta drug do drugega zelo naklonjena.

V resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled se trenutno odvija prava drama. Med večerjo parov je Jerneja, ki je v eksperiment vstopila z Kristijanom, izrazila čustva do Marka, ki jih je bil tudi on pripravljen deliti.

Vrhunec večera je bil, ko so se pari premeščali. Marko je zasedel mesto ob Jerneji, medtem ko je Kristijan pristal ob Sari.

Občutja med Jernejo in Markom so bila očitna; oba sta komaj čakala, da nadaljujeta z razvojem svoje nenadne privlačnosti.

Medtem Kristijan ni bil proti ideji o zamenjavi parov, v nasprotju s Saro, ki je bila mnenja, da to ni v duhu eksperimenta.

Sara je izrazila, da jo zanima celotna izkušnja eksperimenta in potencial trdega dela na odnosu. Jerneji, ki je bila že ob Marku, je pojasnila, da je prišla po pristne izkušnje, ne po prelaganje partnerjev.

Kristijan je opazil hitro fizično zbliževanje med Jernejo in Markom, kar ga je napeljalo na misel, da sta si bila morda že prej bliže.

Kaj bo prinesla prihodnost za te pare in ali jih bodo strokovnjaki na prihodnji ceremoniji uspeli usmeriti nazaj k bistvu eksperimenta, ostaja videti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top