Mirela Lapanović: Življenje po ločitvi – kaj se dogaja pol leta kasneje?

Mirela Lapanović: Življenje po ločitvi – kaj se dogaja pol leta kasneje?

Naprej skozi številna ljubezenska razočaranja, zdaj pa končno srečna

Lani na začetku poletja smo poročali, da je Mirela Lapanović, dobitnica nagrade v šovu Big Brother, naposled stopila v zakonski stan po štiri neuspelih zarokah. Odločila se je za poroko s 19 let mlajšim Benjaminom Šehićem, ki je poklicni MMA borec, pri čemer je sprejela tudi nekaj velikih osebnih odrekanj, vključno z opustitvijo aktivnosti na Instagramu in spremembo svoje vere. Vendar pa je njuna zakonska zveza trajala zgolj kratek čas – že v poznem avgustu je Mirela javno priznala, da sta se ločila. “Zakon, sklenjen po šeriatskem pravu, sem prekinila, saj sem že več kot štiri desetletja predana krščanski veri. Vera mi je sveta in Bog ima v mojem življenju centralno vlogo,” je pojasnila ob ločitvi. Dodala je, da so razlike med njima bile prevelike, da bi jih lahko premagala.

Po mnogih razočaranjih na področju ljubezni se zdi, da je Mirela našla srečo v samskem življenju. Na svojem TikTok profilu pod imenom Batistaqueen1 je nedavno objavila video z naslovom “Samski stan je nova sreča“, v katerem je uporabila pesem Sad Alex, Dating Myself“, ki slavi samskost. Video prikazuje, kako uživa na obali in izžareva srečo v svojem novem življenjskem obdobju.

Mirelu je Slovenija spoznala leta 2016 v šovu Big Brother, kjer je zmagala in osvojila nagrado 50 tisoč evrov. Že na začetku šova je bila v razmerju z očetom svojega mlajšega sina, podjetnikom Andrejem, vendar je pred kamerami skočila v avanturo z občutno mlajšim Primorcem Markom. Po koncu šova se je za kratek čas ponovno zbližala z Andrejem, a njuna zveza ni bila dolgotrajna. Leta 2017 je imela kratko razmerje z enim od vodilnih srbskih poslovnežev, Dejanom Popovićem Tigrom.

Nastopila je tudi v kontroverznem srbskem šovu Parovi, kjer se je zapletla z Milijem, ki naj bi jo naslednje sezono šova pred kamerami napadel. Ta incident je Mirela prijavila in tožila ustvarjalce šova; njeni navedbi je potrdila tudi ena izmed sotekmovalk. Iz težke situacije jo je rešil njen takratni fant Nebojša, srbski poslovnež, ki ga je spoznala pred vnovičnim vstopom v šov Parovi. Po Nebojši je Mirela imela romanse še z drugimi poslovneži; med drugim jo je francoski poslovnež Richard razveselil z nakupom stanovanja v Črni gori. Po Richardu je imela še nekaj razmerij in zarok, preden se je poleti poročila z Benjaminom, od katerega se je kmalu tudi ločila.

@batistaqueen1 #CapCut Single is new Happy 🤍✍🏻#sea #mylife #sun #spring #single #datingmyself #sun #love #selflove #selfcare #blessed #april #positivevibes ♬ original sound – Thoughts🥀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top