Sara Isaković raziskuje manj opazne dele telesa, ki jih običajno spregledamo!

Sara Isaković raziskuje manj opazne dele telesa, ki jih običajno spregledamo!

Olimpijka se zanima, kako privlačen je ta del vašega telesa?

Nekdanja vrhunska plavalka, Sara Isaković, zdaj na Instagramu zastavlja vprašanje: “Kako privlačni so vaši možgani?” Opisuje, kako pomembno je, da ohranjamo čustveno ravnovesje, zmoremo koncentracijo v ključnih trenutkih, obvladujemo misli in se samozavestno postavljamo v ospredje — naj bo to na odru, za katedrom ali na štartni črti, z vero v lastne sposobnosti.

Za tiste, ki želijo izboljšati te sposobnosti, ali poznajo nekoga, ki bi si želel “privlačnejše možgane,” Sara ponuja šesttedenski spletni tečaj, posebej prilagojen mladim med 13. in 25. letom starosti.

Po desetih letih od slovesa od profesionalnega športa, kjer je na Olimpijadi v Pekingu leta 2008 osvojila srebrno medaljo, se je Sara posvetila študiju nevropsihologije na Univerzi v Berkeleyju. Danes uporablja psihološke tehnike za pomoč drugim na njihovi poti k uspehu. Na svoji spletni strani Well o’clock deli svoje izkušnje: “Skoraj vso svojo dvajsetletno kariero sem se dnevno spopadala z izzivi uma, preplavala sem na desetine kilometrov in pri tem večkrat končala v solzah. Ko pa sem osvojila psihološke tehnike, ki so mi pomagale premagati te izzive, sem dojela, kako veliko moč ima naš um. Zavedla sem se, da želim te tehnike deliti z drugimi in tako sem svoje življenje posvetila nevroznanosti in psihologiji uspešnosti.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top