Princ Harry vztrajno prosi, Meghan pa ne popušča!

Princ Harry vztrajno prosi, Meghan pa ne popušča!

Po poročanju vira naj bi princ Harry prosil svojo ženo, naj še enkrat premisli. “Tega ne želim obravnavati sam,” naj bi povedal.

Meghan Markle je sprva imela namen spremljati svojega moža v Veliko Britanijo, vendar so po razkritju njihovih načrtov v medijih pri njej prevladale skrbi za varnost njunih otrok. Viri blizu družine so povedali, da se Harry počuti nelagodno, saj bi rad ob sebi imel podporo svoje soproge, še posebej zdaj, ko so razmere na dvoru napete zaradi bolezni kraljeve družine in Kate.

Harry naj bi Veliko Britanijo obiskal v začetku maja, ob deseti obletnici iger Invictus. Čeprav je datum dogodka, ki bo potekal 8. maja, dolgo ostal skrit, se je ob razkritju informacije Meghan počutila prestrašeno.

“Vir je razkril, da Meghan zaradi trenutnih razmer ne želi odpotovati v Veliko Britanijo z otroki, saj se ne počuti varno. “Sedaj se morajo odločiti, ali bodo povečali varnost ali pa bo Harry odpotoval sam,” je povedal vir. Princ bi rad, da bi ga ob tem pomembnem dogodku spremljala cela družina in da bi skupaj krepili družinske vezi, a trenutne razmere to onemogočajo,” je dodal vir.

Poznavalci situacije opozarjajo, da je Harry pred kratkim izgubil pravni spor proti britanski vladi o ravni varovanja, ki bi mu pripadala med bivanjem v Britaniji. Sodba iz leta 2020 je potrdila odločitev notranjega ministrstva, ki je prinčevo varnostno zaščito znižala, in zavrnila njegovo pritožbo.

Po mnenju nekaterih se Meghan boji vrnitve na Otok tudi zaradi negativnih kritik, ki jih je prejela od podpornikov monarhije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top