Šokantno: Moški na poroki na prvi pogled izrekli grobe besede o Jerneji

Šokantno: Moški na poroki na prvi pogled izrekli grobe besede o Jerneji

Na večerji ob poroki na prvi pogled je Irena delila, kaj so moški rekli o Jerneji.

V ponedeljkovi epizodi je Irena izrazila zaskrbljenost, občutek, da nekateri možje morda ne govorijo z vsem spoštovanjem o svojih ženah. Ko je to zaskrbljenost delila z Andrejem, je on zagotovil, da to ni res. Vendar Irena ni bila popolnoma pomirjena. “Po nakljjučju sem slišalla neprimerrne komentarjje o Jerneji. Te besede so me globoko prizadele. Če tako govorijo o njej, kaj šele povedo o drugih,” je delila svoje razočaranje.

Med večerjo je Irena odločila, da deli svojo izkušnjo z ostalimi. “Ne morem zagotovitti, kdo vse je bil prisotten, a sem preppričana, da Andrej ni sodelloval. Možno je, da sta bila Kristijan ali Marko. Omenjali so Jernejevo delo z Herbalifom in trdili, da zaradi tega neprijetno diši,” je razložila situacijo.

“Jaz nikomur nisem vsiljevala svojega življenjskega sloga. Le delila sem svoje izkušnje, kaj mi je pomagalo in kako sem se spremenila. Če se komu to ne dopade, to pač mora sprejeti,” se je na obrekovanje odzvala Jerneja.

Tisto večer je Irena čutila veliko razočaranje in jezo do moških, verjela je, da takšno obnašanje negativno vpliva tudi na njenega moža Andreja. Sta v zakonu, ki se sooča z resnimi izzivi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top