Slavni par pozdravil novega člana družine: Bosta spet tarča negativnih komentarjev?

Slavni par pozdravil novega člana družine: Bosta spet tarča negativnih komentarjev?

V družino se je pridružil že peti otrok!

Leta 2012 je po Sloveniji odmevala zgodba o Matjažu in njegovi partnerki Simoni, ki sta s svojimi zabavnimi vsebinami in vprašanjem o belih zajčkih pritegnila pozornost širše javnosti. Ta simpatičen par ni prenehal z ustvarjanjem zabavnih videov in tako še naprej razveseljuje svoje občinstvo. Kot mnogi drugi, ki se znajdejo pod žarometi družbenih medijev ali v medijih nasploh, se tudi Simona in Matjaž kdaj srečata z ne tako prijaznimi komentarji.

V letu 2021 sta se spoprijela z valu kritik, ki so se dotikale njune družine. Zlasti ju je presenetila ostrina nekaterih spletnih komentatorjev, ki so jih kritizirali zaradi velikosti njune družine, jih označevali za ‘socialne primerke’, ki naj bi imeli otroke zgolj zato, da ne bi bilo treba delati in živeli bi od socialne pomoči. “Dejstvo je, da sva oba v rednem delovnem razmerju, sva vestna davčna zavezanca, in nekako se zdi, da plačujeva davke celo bolj vestno kot nekateri kritiki. Kar se tiče števila otrok, jih imava štiri. Ne petnajst, ampak štiri,” sta poudarila v odzivu na te komentarje.

Nedavno pa sta razveselila svoje sledilce z novico, da se je njihova družina povečala. Z veseljem sta delila: “Pozdravljeni vsi! Danes je zares poseben dan v naših življenjih. V popoldanskih urah v porodnišnici Murska Sobota je prijokal na svet naš peti otrok, sinček Krištof. To je otrok, ki smo si ga iz srca želeli in nestrpno pričakovali njegov prihod. Neizmerno smo hvaležni, da je z nami, zdrav in krepak. Tako on kot mamica Simona sta dobra in srečna.” Iskrene čestitke družini in želimo ji veliko čudovitih skupnih trenutkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top