Kandidat Odstopil iz Šova: Nepričakovani Potezi Sledi Celotna Ekipa

Kandidat Odstopil iz Šova: Nepričakovani Potezi Sledi Celotna Ekipa

V resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled spremljamo zapleten ljubezenski odnos med tremi osebami.

Očitno je bilo, da se je med Jernejo in Kristijanom vzdušje precej shladi. To je postalo očitno, še posebej na enem od druženj, ko je Kristijan povabil na kavo druge ženske. Še bolj pa se je zaostrilo med posebno nalogjo, ki so jo zakonca Bogar prejela od svetovalcev. V tistem trenutku je Kristijan Jerneji neposredno dal vedeti, da ne želi njenih dotikov.

Jerneja je nato sestavila pismo in ga prebrala pred kamerami. V njem je opisala, da je bil Kristijan prvih nekaj dni sproščen in poln upanja. Sprva sta veliko komunicirala in bila neprestano skupaj. “Nenadoma je Kristijan prejel sporočilo od zunaj, ki ga je močno prizadelo in čez noč spremenilo njegovo razpoloženje. Začel je dvomiti v proces iskanja ljubezni in poudarjati, da ta pomeni več kot le prijateljevanje.,” je pojasnila. Razkrila je, da je Kristijan imel od nje določena pričakovanja v smeri fizične intimnosti, a se za ta korak še ni čutila pripravljena. Kristijan je zanikal njene besede. Očital ji je, da se pred kamerami pretvarja in da ni iskrena, saj je sama priznala, da ga ne najde privlačnega.

Kandidat Odstopil iz Šova: Celotna Ekipa v Teku za Njim

Potem so se pogovori zasukali proti Marku. Kristijan je izvedel, da se je Jerneja z Markom odpravila na sprehod. Ko je Jerneja izjavila, da po enem srečanju z Markom ve zanj več kot za Kristijana, je ta vstal in prosil, da prekinejo snemanje, češ da ne zmore več. Nato je odšel na prostor, kjer ga je producentka prosila za komentar. Sprva je njeno prošnjo zavrnil, kasneje pa izjavil, da Jerneja in druge ženske govorijo eno, počnejo pa nekaj čisto drugega. Dodal je še, da je v življenju že marsikaj doživel, vendar laži nikakor ne prenese.

Kandidat Odstopil iz Šova: Celotna Ekipa v Teku za Njim

Slika: Planet TV/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top