Alya razkrila svojo uspešno reševanje psičke pred operacijo

Alya razkrila svojo uspešno reševanje psičke pred operacijo

Pevka Alya je nedavno delila prisrčno zgodbo o svoji psički …

Priljubljena slovenska glasbenica Alya je z javnostjo delila zgodbo svoje psičke po imenu Abbi. Opisala je, kako je opazila, da psička šepa vsakič, ko se preveč igra ali predolgo leži, kar je vzbudilo njen strah in skrb. Alya je razložila, kako težko je videti svojega ljubljenčka v takšnem stanju, zato je poiskala pomoč veterinarskih strokovnjakov. Ti so potrdili, da Abbi, podobno kot mnogi drugi predstavniki pasme pomeranec, sooča s težavami s kolenčnim sklepom, bolj znanem kot pogačica, kar bo verjetno zahtevalo operacijo, ko bo psička dovolj stara.

V tem obdobju skrbi za psičkino zdravje je Alya naletela na prehransko dopolnilo z imenom “Joint plus” in se odločila, da ga preizkusi, saj je menila, da stanje tako ne more postati slabše. sprva je bilo dvomljivo, kako bo Abbi sprejela nov okus, glede na njeno izbirčnost, toda presenečenje je bilo veliko, saj je psička dopolnilo takoj vzela za svoje. Alya je prehransko dopolnilo vključila v Abbin vsakdan, bodisi z mešanjem v hrano ali kar direktno s prsta, ko psička hrane ni želela jesti.

Presenetljivo hitro so se pojavili pozitivni rezultati. Abbi je začela normalno obremenjevati svojo zadnjo desno nogico in sčasoma so težave popolnoma minile. Alya ni mogla verjeti spremembi, ki jo je opazila.

Zadovoljstvo in olajšanje, ki ga je Alya občutila ob izboljšanju zdravja svoje psičke, je težko opisati z besedami. Zahvaljujoč rešitvi, ki jo je odkrila, je Abbi danes zdrav in srečen pes, ki se brez kakršnih koli težav sprehaja in igra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top