Poglejte, kako izgleda danes ena najbolj ljubkih otroških zvezdnic!

Poglejte, kako izgleda danes ena najbolj ljubkih otroških zvezdnic!

Gotovo ste spremljali to serijo.

V devetdeseta leta prejšnjega stoletja so družinske drame prevzele male ekrane, “Sedma nebesa” pa je bila vodilna med njimi. Od začetka v sredini 90-ih pa vse do zaključka v letu 2007 je bila ta serija dolgoletna sapica svežega zraka za gledalce, ki so jo spremljali skozi enajst bogatih sezon. Osredotočena na družino Camden, kjer sta glava družine, protestantski duhovnik Eric in njegova žena Anna, negovala in vzgajala svojih sedem otrok, je vsaka epizoda sledila njihovim vsakdanjim zgodbam in izzivom. Med temi otroki je bila tudi mlada Ruthie Camden, ki nas je s svojimi skodranimi lasmi in iskrivim nasmehom takoj pridobila. Mackenzie Rosman, ki je upodobila Ruthie, je v teh letih odraščala pred našimi očmi in iz prikupne mladinke postala samozavestna sedemnajstletnica.

Medtem ko so luči studijev za serijo “Sedma nebesa” ugasnile, je Mackenzie svoj talent preizkušala v drugih projektih, kot so bili filmi “The Tomb”, “Beneath” in “Ghost Shark”. Kljub trudu ti projekti niso uspeli preseči odmevnosti, ki jo je imela kot Ruthie. Nedavno je bila zaposlena na setu za film “Reapers Night”. Poleg svoje igralke kariere je Mackenzie leta 2022 sprejela novo vlogo v svojem življenju – postala je mamica deklici. S svojimi občasnimi objavami na Instagramu ljubkovalno deli koščke svojega življenja z konji, kažejoč svoje zanimanje za konjeništvo.

Ko je serija zaključila svoje televizijsko potovanje, je Mackenzie zasukala glave s svojimi odvažnimi fotografijami za Maxim. Ko so jo soočili z vprašanji o njenem nepričakovanem preobrazu, je Mackenzie jedrnato odvrnila: “Sem to, kar sem.” Tak pristop k lastni podobi ni bil tuji niti Jessici Biel, ki se je nekoč podala na podobno pot z revijo Gear, nakar je povedala, da se je zaradi reakcij morala opravičiti režiserju “Sedme nebesa”, ob tem pa se soočiti s hladnejšim sprejemom nekaterih sodelavcev na setu. Obe zgodbi odražajo čas, ko so se zvezde serij iz devetdesetih let preizkušale v novih vlogah in podobah, tudi zunaj pričakovanj javnosti in oboževalcev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top