Tjaša Vrečič iz Kmetije: Zmagovalka tekmovanja v bodybuildingu

Tjaša Vrečič iz Kmetije: Zmagovalka tekmovanja v bodybuildingu

Po koncu oddaje Kmetija se je Tjaša Vrečič popolnoma posvetila treningom bodybuildinga, kar je prineslo opazne rezultate …

Tjaša Vrečič, ki je postala prepoznavna zaradi svojega nastopa v priljubljenem televizijskem šovu “Kmetija“, je z veseljem na svojem Instagram profilu delila navdušujoče fotografije. Te fotografije pričajo o tem, kako so se ji izpolnile sanje, saj je triumfirala na tekmovanju Invictus Cup pod okriljem federacije NPC, kjer je tekmovanja nastopila v dveh različnih kategorijah.

Spletno mesto njena.si poroča, da je Tjaša osvojila prvo mesto v kategoriji pravih novink (True Novince), v kateri so se pomerile tekmovateljice iz Evrope, ki so prvakič sodelovale na takšnem tekmovanju.

Medtem ko je v kategoriji, kjer so tekmovali že izkušeni udeleženci, osvojila zavidljivo tretje mesto.

Občutki na odru so bili naravnost fantastični. Mojih želja se je uresničilo, in to bolj, kot sem si kdajkoli upala predstavljati. Upala sem si želela uvrstiti vsaj med pet najboljših, a sem na koncu osvojila tako prvo kot tretje mesto. To je razlog za izjemno ponos,” je za omenjeni spletni portal povedala Tjaša.

Izjemno pozitivne reakcije je s svojo objavo požela tudi na Instagramu, kjer je prejela mnogo všečkov in iskrenih pohval od svojih sledilcev.

View Profile

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top