Negativni komentarji dosežejo tudi Ano Praznik v oddaji Delovna akcija

Negativni komentarji dosežejo tudi Ano Praznik v oddaji Delovna akcija

Tudi ustvarjalci oddaje Delovna akcija se morajo spopadati z negativnimi komentarji. Voditeljica je pojasnila …

Nova sezona televizijske oddaje Delovna akcija je ponovno zbudila živahno debato na družbenih omrežjih. Večinoma prevladujejo pozitivni odzivi; številni sledilci so navdušeni nad pomočjo, ki jo oddaja ponuja družinam pri prenovi domov.

Kljub velikemu številu pozitivnih mnenj pa se najdejo tudi komentarji, ki dvomijo v zasluženost družin za takšno prenovo. Takšna mnenja pogosto izhajajo iz osebnih frustracij.

Seveda tudi negativni komentarji dosežejo ekipo oddaje, vključno z obrtniki, ki se trudijo pri prenovi, in voditeljico Ano Praznik. Spletno mesto njena.si je objavilo, kako se ekipa sooča s kritikami in ali so jih te kdaj spodbudile k razmišljanju o opustitvi projekta.

Praznikova je pojasnila: “Priznam, da je sem ter tja kakšna negativna misel le za trenutek zasenčila naše delo. A hitro spoznamo, da nas zgodbe uspeha, ki smo jih že ustvarili, bodrijo, da nadaljujemo z našim poslanstvom. Ne vidim se v vlogi nekoga, ki bi moral ljudem mahati z moralnim prstom in jih prepričevati, naj razumejo dobro stran našega dela. Če tega sami ne znajo ceniti, verjamem, da še niso doživeli dovolj, da bi lahko razumeli. Morda potrebujejo več življenjskih izkušenj.

In za vse, ki menijo, da je njihova dolžnost širiti negativnost na družbenih omrežjih, je dodala: “Upam, da ljudje nekoč spoznajo, da ni vedno treba glasno izraziti svojega mnenja. Zlasti takrat, ko ga nihče ne prosi. Posebej, če ne moremo podati pozitivnega prispevka.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top