Poroka na prvi pogled: Sara zelo nesrečna zaradi Marka. Se bo odločila za odhod?

Poroka na prvi pogled: Sara zelo nesrečna zaradi Marka. Se bo odločila za odhod?

V resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled se situacija med Saro in Markom zaostruje. Se bosta uspela sporazumeti in rešiti nesoglasja?

V televizijski oddaji “Poroka na prvi pogled” letos nastopata tudi Sara in Marko. Sprva sta se zdela kot izjemno usklajena dvojica. Med poročnim potovanjem sta doživela veliko lepih trenutkov in resnično uživala v družbi drug drugega.

Vendar pa se je ob prehodu v skupno bivališče začelo razkrivati nekaj težav. Soočanje s skupnim vsakdanjikom, ko sta oba tujca drug za drugega, ni bilo povsem enostavno in to sta izkusila na lastni koži.

Ker sta se spopadala z več izzivi, so jima svetovalci predlagali, da izvedeta posebno nalogo. Vsak izmed njiju je moral na listke napisati tri pozitivne in tri negativne lastnosti, ki jih je opazil pri drugem.

Sara je pristopila k nalogi z vso resnostjo, Marko pa ne. Medtem ko je Sara natančno opisala tri njegove prednosti in slabosti, je Marko omenil le, da ima Sara rada živali in da nosi privlačne čevlje. Pri negativnih lastnostih pa je izpostavil samo njeno nevšečnost do čebule, rekoč: “Ne prenašam ljudi, ki ne jedo čebule.”

To je Saro močno razočaralo, saj se ji je zdelo, da Marko ni pripravljen resno vložiti truda v njun odnos. Pred kamero je izrazila skrb, da bo, če se razmere ne bodo izboljšale, prihodnji svečani dogodek priložnost, da zapusti eksperiment.

Poroka na prvi pogled: Sara zelo nesrečna zaradi Marka. Se bo odločila za odhod?

Slika: Planet TV/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top