Šokantna izjava Olgine poroke na prvi pogled o Mihi!

Šokantna izjava Olgine poroke na prvi pogled o Mihi!

Kaj je Olga mislila s tem?

V tretji izvedbi eksperimentalne oddaje “Poroka na prvi pogled” smo lahko spremljali tudi dogodivščine Mihe in Olge. Pred obema so se že na začetku pojavili določeni izzivi. Miha si je želel, da bi Olga pokazala več odprtosti, medtem ko je ona upala, da bo Miha pokazal večje kavalirske geste.

Na enem izmed zadnjih srečanj je Olga izrazila zaskrbljenost, da Miha ne stoji ob njej, ne kot mož ne kot prijatelj. Strokovnjakinja oddaje, Sonja Javornik, ji je svetovala, da mora biti zavedanje o poroki pri tem eksperimentu na prvem mestu.

Zdi se, da so Olgi in Mihu nasveti strokovnjakov resnično dali misliti, saj so se po njih začela videti prizadevanja, da bi izboljšala svoj odnos.

Šokantna izjava Olgine poroke na prvi pogled o Mihi!

Miha je Olgo povabil na romantično večerjo, kjer sta okusila kaviar, pripravil je tudi pico. Kljub temu, da Olga ni bila navdušena nad okusom kaviarja in je komentirala, da je že jedla boljši, ni želela prizadeti Mihovih občutkov, zato je raje ostala tiho.

Olga je presenetila z izjavo o pomenu telesnega stika, ki jo je primerjala z obiskom pri zdravniku, če osebi ne zaupa. Rekla je, da če osebi ne zaupa, telesni stik dojema kot kliničen in nekaj običajnega.

Miha je bil nad to izjavo, ki ni bila značilna za Olgo, precej presenečen. Kljub vsemu pa se zdi, da za njuno zvezo morda še obstaja upanje …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top