Kulinarična Uživanja: Tanja Žagar Ponovno Navdušila s Svojimi Okusnimi Stvaritvami. Oglejte si, Kaj Nam Je Pripravila Tokrat!

Kulinarična Uživanja: Tanja Žagar Ponovno Navdušila s Svojimi Okusnimi Stvaritvami. Oglejte si, Kaj Nam Je Pripravila Tokrat!

Naša znana pevka Tanja Žagar nas je danes spet razveselila na njenem družabnem kanalu, kjer je delila svoje kuharske znanja.

Nam je pokazala svoje sveže spečene piškotke, ki so nas takoj pritegnili.

“Danes se pri nas vije vonj po piškotih s čokoladnimi koščki. Katera vrsta piškotov pa je vaša najljubša? Veselim se vaših izvirnih predlogov za nekaj novega,” je zapisala na svojem profilu Tanja.

Tanja poleg svoje očarljive glasbe rada deli tudi svoje gastronomske stvaritve na družabnih omrežjih.

Njene sledilce, in tudi nas, je seveda navdihnila s svojimi veščinami ter prejela številne pohvale v komentarjih.

Ena od njenih oboževalk je zapisala: “To je res super. Tudi hitro gre. Za moje vnuke jih naredim tako, da dodam še naribano jabolko. Niso presuhi in hitro izginejo. Prav ti je treba pohvaliti.”

Poleg samih piškotov, so nekateri opazili tudi Tanjino novo frizuro: “Krasni piškotki in nova pričeska, barva!”

Tudi mi v uredništvu bi z veseljem poskusili kakšen Tanjin piškotek, saj verjamemo, da so odlični. Prav tako pa komaj čakamo na njeno novo pesem!

Tanja Žagar, poleg kuharskih veščin, je tudi izjemna glasbena ustvarjalka, ki navdušuje navijače po celotni Sloveniji in širše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top