Oliver Dragojević Še Vedno Navdušuje: Nova Pesem Glasbene Legende Očarala Oboževalce!

Oliver Dragojević Še Vedno Navdušuje: Nova Pesem Glasbene Legende Očarala Oboževalce!

Čas neubranljivo teče in že nekaj let je odkar nas je zapustil legendarni Oliver Dragojević, katerega melodije še naprej ganejo srca mnogih po celotni regiji.

Pred kratkim je bila premierno predstavljena nova skladba “Ne mogu ti reći”, ki je v zgolj treh dneh na YouTube zbrala skoraj pol milijona ogledov, zavihala pa je tudi na sam vrh lestvice priljubljenosti na YouTube.

To glasbeno presenečenje je pričaralo čustva in zadovoljstvo številnih fanov Oliverja, ki so svoja čustva delili na socialnih platformah.

“Zdelo se nam je, da nas obdaruješ le s pesmiimi, a v ressnici si nam podarill življjenje v vsej njjegovi polnosti!”

Hvala ti za vsako vrstico, pesem, tvojo preprostost, smeh in inspiracijo. Za vedno si vtisnjen v neskončnost! V moji duši si večno prisoten!”

“Ena najbolj ganljivih pesmi, kar sem jih slišal… Oliver je vsako pesem predstavil poslušalcem kot svoje lastno življenje… Edinstvena čustva v vsaki besedici… Čestitam za besedilo in melodijo.”

so le nekatera izmed izrazov priznanja in občudovanja, ki so jih izpostavili oboževalci.

“Ne mogu ti reći” še posebej poudarja nepozabno glasbeno sled, ki jo je zapustil Oliver, in pustila je neizbrisno znamenje v srcih vseh, ki so ga oboževali in spoštovali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top