Boštjan Romih: Srčen poljub z Anjo

Boštjan Romih: Srčen poljub z Anjo

Boštjan Romih je Anjo navdušil s strastnim poljubom.

Nedavno je javnost doživela presenečenje, ko se je razvedelo, da se eden izmed najbolj občudovanih parov v Sloveniji ločuje. Boštjan, ki sicer o svojem zasebnem življenju ne govori veliko, je bil vedno bolj odprt, ko je bilo govora o njegovih poslovnih uspehih.

Tokrat je bil v središču pozornosti zaradi ključne vloge pri organizaciji dogodka, ki je bil plod truda Anje Križnik Tomažin in ki ga je naredila Anja Rebek. Po dogodku je Anja podelila svoje vtise: “Čutim veliko utrujenost, a hkrati zadovoljstvo po včerajšnjem uspešnem zaključku dogodka, ki smo ga tedne skrbno načrtovali in ustvarjali. Včerajšnji dan je bil vrhunec vseh naših prizadevanj, in težko si je predstavljati, koliko dela, energije, znanja in noči brez spanca je potrebnih za dosego takšne stopnje perfekcije. Kljub vsemu bi šla skozi vse to ponovno. Z ekipo, ki jo imamo, bi šla kjerkoli in kadarkoli. Ključnega pomena ni le cilj, ki ga vidijo obiskovalci, ampak potovanje, ki nas vodi do tja, in ta pot je bila čudovita ter zabavna. Zahvaljujem se vsem sodelujočim in želim lepe praznike! 🩷 Velika zahvala gre tudi Ministrstvu za obrambo za njihovo zaupanje – res so fantastičen partner!”

Boštjan je prav tako objavil fotografijo s praznovanja 20. obletnice članstva Slovenije v NATO. Fotografija, ki izžareva srečo, iskrenost in pozitivno energijo, pove več kot kakršnekoli besede.

Boštjan Romih: Srčen poljub z Anjo

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top