Tragična smrt 27-letnega igralca v prometni nesreči

Tragična smrt 27-letnega igralca v prometni nesreči

Chance Perdomo, igralec, je bil potrjeno udeležen v prometni nesreči, so sporočili njegovi predstavniki za medije.

Chance Perdomo, star 27 let, je tragično preminil zaradi prometne nesreče. Dogodek se je zgodil s motorjem, pri čemer v nesreči ni bil udeležen nihče drug. Dodatnih informacij o okoliščinah nesreče niso objavili.

“Chanceova strast do umetniškega izražanja in njegova neustavljiva želja po raziskovanju življenja sta navdihovala vse, ki so ga imeli priložnost poznati. Njegova srčnost in toplina bosta ostali v spominu tistih, ki so ga imeli radi. V tem težkem času družina prosi za spoštovanje njihove žalosti in zasebnosti,” so povedali za revijo People.

Do svoje smrti je Perdomo igral v akcijski komediji z naslovom Gen V. Po poročanju portala Deadline naj bi izid druge sezone serije prestavili zaradi Perdomove nenadne smrti. Ekipa serije je v svoji izjavi povedala o Perdomu kot o izredno talentiranem igralcu ter o njegovi izjemni prijaznosti in ljubeznivosti.

Po poročanju Deadline, se je Perdomo rodil v Los Angelesu, ampak je otroštvo preživel v Southamptonu v Angliji. Po srednji šoli je prvotno razmišljal o študiju prava, a se je kasneje odločil za pot v umetniških vodah. Leta 2018 je dosegel prelomnico v svoji karieri z vlogo Ambroseja Spellmana v seriji Chilling Adventures of Sabrina na Netflixu, kot tudi z upodobitvijo Landon Gibsons v filmih After We Fell, After Ever Happy in After Everything.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top