Špela Grošelj presenetila s prenočiščem pri bivšem svoje prijateljice

Špela Grošelj presenetila s prenočiščem pri bivšem svoje prijateljice

Tisti, ki je bil pozoren, je opazil, da ni odšla v svoje prebivališče.

Špela Grošelj je napovedala izid svoje prve samostojne pesmi po letu 2017, ki bo luč sveta ugledala v maju. Odločena, da je čas za novo glasbeno poglavje, se je za pomoč obrnila na producenta in glasbenika Miho Hercoga, s katerim sodeluje tudi v televizijski oddaji Poroka na drugi pogled. Miha, ki ima svoj glasbeni studio doma, je Špeli pomagal pri ustvarjanju, kar je razvidno iz njene objave na Instagramu, kjer je delila vpogled v proces snemanja, ki je trajal pozno v noč. Naslednje jutro je bilo očitno, da je prejšnjo noč preživela pri njem, kar je vzbudilo nekaj ugibanj med njenimi sledilci.

Špela je pojasnila, da je dejansko prespala, vendar na kavču, saj je snemanje trajalo dolgo v noč in je zjutraj potrebovala še nekaj dela na spremljevalnih vokalih. Miha je za njo kot družinski član, zgodovino njihovega prijateljstva pa povezuje tudi z njegovim prejšnjim razmerjem s Sašo Lendero. Po Špelinem zagotovilu med njima vlada strogo profesionalno in prijateljsko razmerje. Kljub nenavadni zgodbici je Špela navajena takšnega načina dela in oddiha iz časov s skupino Atomik Harmonik, kjer so po napornih nastopih pogosto ostajali prespati kjer koli je bilo mogoče.

Glasbenica je razkrila tudi temo nove pesmi, ki temelji na zgodbi dekleta, ki se po dveh letih toksične veze odloči postaviti sebe na prvo mesto. Odpotuje, prekine odnos, ki ni šel v pravo smer, in ponovno najde same sebe. Špela verjame, da se bo v zgodbi pesmi marsikatera ženska prepoznala, saj govori o pomembnosti samospoštovanja in pristnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top