Miha Med Oddajo Ves Čas Nosil Sončna Očala – Razlog?

Miha Med Oddajo Ves Čas Nosil Sončna Očala – Razlog?

Takoj so ga povprašali, zakaj nosi ta modni dodatek.

V tej tedenski epizodi oddaje Poroka na prvi pogled so bile čustva na višku, pridružili pa so se jim tudi strokovnjaki iz oddaje Poroka z druge perspektive. Med njimi so bili Špela Grošelj, Miha Hercog in Tanja Kocman, humor pa je v oddajo vnesel tudi Damjan Murko.

Preden so se podali v analizo dogodkov šova, so bili pozorni na Hercoga, ki je v studio prišel z sončnimi očali. Špela je v šali rekla: “Danes smo tu pravzaprav v petero, štirje mi in Mihov ječmen.” Tanja je bila radovedna po imenu ječmena, na kar ji Miha, eden najbolj prodornih producentov v Sloveniji, odgovori: “Rudi.” Miha je očitno čutil potrebo po očalih skozi celotno oddajo, saj je pojasnil: “Tako sem vsaj nekoliko bolj samozavesten in se ne osredotočam ves čas na to.”

Zakaj se pojavi ječmen?

Razlog za pojav ječmena je bakterijska infekcija, ki prizadene ali mešiček dlake trepalnice ali lojnico na veki. Kot razlaga spletna stran Moje oko, spominja na mozolj, napolnjen z gnojem in je običajno boleč, povzroči lahko oteklino veke ter rdečico. Ječmen se lahko oblikuje tako na notranji kot na zunanji strani veke in praviloma izgine sam v približno dveh tednih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top