Kate Tarča Napadov: Nekateri Celó Menijo, da si Je To Zaslužila

Kate Tarča Napadov: Nekateri Celó Menijo, da si Je To Zaslužila

Zagreti oboževalci Meghan Markle na spletu sprožajo pravi lov na 42-letno princeso Kate.

Po zadnjih težkih tednih, ki so bili zapolnjeni s stresom zaradi šokantnih novic o zdravju, se Kate, ki je del britanske kraljeve družine, trenutno umika v mir Anmer Halla, kjer si prizadeva preživeti kvalitetno čas z družino. Na drugi strani pa je splet že doživel nenavaden napad s strani gorečih podpornikov Meghan, ki so zagnali virtualno gonjo proti 42-letni kraljevi članici.

Britanski dnevnik The Sun je razkril, da je internetno nadlegovanje Kate vedno bolj izraženo, za katerim stojijo zagovorniki Meghan, Kateine svakinje. Ti internetni nadlegovalci trdijo, da je nedavni videoposnetek Kate, v katerem je iskreno govorila o svoji zdravstveni situaciji, lažen. Objavili so priredbo njenega videa na profilu z imenom “Sussex Squad”, kjer so Katein obraz zamenjali z obrazom Meghan. Njihov namen je bil pokazati, da originalni posnetek ni pristen, ampak le kreacija umetne inteligence, pri čemer so izpostavili vprašanje, zakaj se na posnetku rastline v ozadju ne gibljejo, kar naj bi dokazovalo uporabo umetne inteligence.

Te grozljive in teorije zarote polne objave

Profil “Sussex Squad” je poleg tega preplavljen z žaljivimi sporočili in teorijami zarote. Podpiralci Markle so prispevali sporočila, kot je “Kate naj doživi vse, kar je hotela za Meghan”, kar so obogatili s komentarjem o “karmi” zaradi trpljenja, ki naj bi ga Kate povzročila Meghan. Pri tem so nekateri celo šli tako daleč, da so izrazili, da si ne želijo, da bi bila Kate resno bolna. Namen teh spletnih akterjev je očitno izboljšati percepcijo Meghan na račun Kate, pri čemer jih podpira več sto sledilcev, ki brez pomislekov verjamejo celo najbolj ekstremne teorije.

Meghan in Harry ostajata tiho

K temu dodaja The Sun, da Christopher Bouzy, ameriški podjetnik, podpira dejavnosti skupine “Sussex Squad”. Bouzy, ki je v Netflixovi seriji o Harryju in Meghan govoril o boju proti spletnemu nasilju nad Sussexi, ne sodeluje le v njihovem podcastu, ampak je v preteklosti na račun princa Williama izrekel nekaj ostrih komentarjev.

Tako se zgodba nadaljuje, razkrivajoč zaplete in obrate v dinamiki med podporniki kraljeve družine in zagovorniki dveh zelo različnih kampov znotraj nje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top