Sprememba, ki Je Popolnoma Osupnila: Znana Slovenka v Novi Podobi

Sprememba, ki Je Popolnoma Osupnila: Znana Slovenka v Novi Podobi

S Svežo Pričesko Je Popolnoma Drugačna.

Arijanna Sara di Palma, ki ta trenutek raziskuje lepote Istanbula, je svoje sledilce presenetila z drastično spremembo svojega videza. Ta prelepa dama, znana po svojih dolgih laseh, se je odločila za veliko preobrazbo. O svoji odločitvi in procesu je posnela video, ki ga je nato delila z njenimi skoraj tremi deset tisočimi sledilci na Instagramu.

V uvodu svojega videa je Arijanna vabila sledilce, naj se ji pridružijo pri obisku frizerja, ob tem pa opozorila na pomembno dejstvo: za donacijo las morajo biti ti neoporečno čisti. Njena frizerka Naomi je nato spretno odstrigla štiri dolge pramene Arijanninih las, sledilo je barvanje v temno črno barvo. Za končni videz pa se je Arijanna odločila za ljubke kodre. Končni rezultat je bil tako presenetljiv, da bi jo bilo skoraj težko prepoznati. “Resnično, neskončno veselje sem občutila ob pogledu na moje novo kratke pričesko,” je navdušeno delila Arijanna.

V pogovoru za našo spletno stran je Arijanna julija razkrila, da so jo po sodelovanju v oddaji Sanjski moški doletele številne stresne situacije ter občutek pritiska, zaradi česar se je za nekaj časa umaknila od družbenih omrežij, da bi našla sebe. Prav tako je povedala, da je z Blažem, s katerim se je spoznala v oddaji, ostala v dobrih prijateljskih odnosih in da se občasno vidita na kavici.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top