Celine Dion: Novi videoposnetki pevke burijo duhove

Celine Dion: Novi videoposnetki pevke burijo duhove

Na srečo, njihovo presenečenje je pozitivno naravnano …

Konec leta 2022 je kanadska glasbenica Celine Dion javnosti razkrila, da se spopada z redko in neizogibno nevrološko boleznijo, znano kot sindrom otrdelosti ali sindrom Moersch-Woltman. Bolezen prinaša značilno togost mišic po telesu ter povečano reaktivnost na zunanje dražljaje, kot so zvok, dotik in emocionalne situacije, kar lahko povzroči krče. Pogosto se zmotno smatra za Parkinsonovo bolezen, multiplo sklerozo, fibromialgijo, psihosomatske motnje ali anksiozne motnje.

Njena sestra je nekoč izjavila, da se je pevkino zdravstveno stanje poslabšalo, vključno s težavo pri nadzoru nad lastnimi mišicami. Vendar so obiskovalci hokejske tekme NHL med ekipama iz New Yorka in Bostona nedavno opazili, da je takšne skrbi sorodnice morda malce pretirano. Celine je bila namreč na tekmi z dvema 13-letnima sinovoma, kjer je vidno uživala, peljala in plesala na pesem ‘Livin’ on a Prayer’ od Bon Jovi. S svojima sinovoma je veselo delila poljubčke publiki in se v dobrem razpoloženju prepustila trenutku.

Pred začetkom tekme se je Celine pridružila igralcem v garderobi, kjer jim je na šaljiv način razkrila, kdo bo prvi stopil na led.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top