Glavni igralec iz sage Somrak postal očka!

Glavni igralec iz sage Somrak postal očka!

Robert Pattinson in Suki Waterhouse, znana igralska in manekenska dvojica, sta se razveselila starševstva.

Robert Pattinson in njegova partnerica Suki Waterhouse sta razširila svojo družino. Le nekaj mesecev po njuni zaročni novici so ju zasledili med mirnim sprehodom po ulicah Los Angelesa. Med potiskanjem otroškega vozička nežne roza barve so mimoidoči sklepali, da sta zvezdniški par pozdravila prihod nove hčerke.

Robert in Suki, ki je pred tem delila ljubezensko zgodovino z Bradleyjem Cooperjem, sta srečno v zvezi že od leta 2018. Kljub temu, da sta svoj odnos v začetku skrbno varovala pred očmi javnosti, sta si z leti ustvarila trden in ljubeč dom. Podobno zasebnost sta ohranjala tudi glede novice o pričakovanju novega družinskega člana.

Namesto, da bi veselo novico o svoji nosečnosti delila na družbenih omrežjih, je Suki izbrala edinstven trenutek za javno razkritje. Med svojim nastopom na festivalu “Corona Capital Festival” v Mehiki, je 31-letna zvezdnica presenetila občinstvo. Oblečena v kratko obleko in toplom krznenem plašču, je med svojim nagovorom odstranila plašč in razkrila svoj zaobljen trebušček. Z nasmehom na obrazu je delila, da se počuti še posebej sijoče, čeprav je sprva upala, da bo morda uspela zvabiti pozornost stran od svojega trebuha. “Nisem povsem prepričana, da mi je to uspelo,” je povedala, šaljivo komentirajoč svojo situacijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top