Le redki so opazili ta simbol v pretresljivem Katinem videu

Le redki so opazili ta simbol v pretresljivem Katinem videu

Razkrilo se je, da je Kate svoj govor napisala sama.

Princesa Kate je v nedavnem videu, posnetem na cvetočih vrtovih gradu Windsor, javnosti sporočila, da jo je prizadela bolezen rak. Njen videoposnetek, poln simbolike, mnogi interpretirajo kot globoko in vplivno sporočilo vsem, ki se soočajo s težkimi zdravstvenimi preizkušnjami.

V ozadju, kjer Kate sedi, zacvetijo narcise, simbol pomladi in novega začetka, kot močne in odporne cvetlice. Po podatkih s spletne strani organizacije Marie Curie narcise predstavljajo obnovo in upanje, s svojo živo rumeno barvo pa napovedujejo prihod svetlejših dni, pojasnjuje Lily Whitlam.

V svojem sporočilu Kate izraža optimizem glede ponovnega prevzemanja svojih dolžnosti kot članice kraljeve družine in se pokloni vsem, ki se na svoji poti soočajo z rakom. “V teh trenutkih mislim na vse, ki se spopadate z rakom. Vsem, ki se borite, želim sporočiti, da ohranite vero in upanje. Niste osamljeni v tem,” sporoča Kate.

Izvedelo se je, da je besedilo njenega govora princesa sestavila sama. “Vsaka beseda izhaja od nje, sama je izbrala tudi trenutek za deljenje teh novic z javnostjo,” je povedal družinski prijatelj. Po navedbah vira, bližnjega dvoru, je princ William izjemno ponosen na svojo ženo, zaradi njene pogumnosti in moči, s katero se sooča s to situacijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top