Kate naj bi po napovedih Ksenije Benedetti storila to …

Kate naj bi po napovedih Ksenije Benedetti storila to …

Včasih je očitno, da ima izkušnje v tem …

Za Ksenijo Benedetti, dolgoletno vodjo Protokola Republike Slovenije, ni dvoma o tem, kako bi morala britanska princesa Kate ukrepati v luči nedavnih škandalov in govoric, ki so sledili njeno okrevanje po operaciji trebuha, ki je bila izvedena januarja. Po seriji nenavadnih slik in videoposnetkov, ter pomanjkanju uradnih informacij, so se razširile celo namigovanja o morebitni aferi njenega moža, princa Williama. Vse govorice pa so se razblinile s Kateinim razkritjem v video posnetku, da se spopada z rakom.

Benedetti je že pred objavo tega posnetka izrazila mnenje, da je ravno ta pristop najbolj primeren. Pojasnila je, da je britanska kraljeva družina vedno pod drobnogledom medijev in javnosti, ki iščejo informacije. In če teh ni na voljo, mediji pogosto ustvarjajo lastne zgodbe. Storitvene službe britanske monarhije so brez dvoma seznanjene s tem dejstvom, trdi Benedetti. Izpostavila je, da je bolezen občutljiva tema za vsakogar, vključno s pripadniki kraljevih družin, in da bi govorice lahko zmanjšali z javno izjavo princese, tudi če bi bila ta kratka, vendar iskrena, pred kamero. Dokler to ne bo storjeno, namiguje Benedetti, bodo špekulacije in zgodbe o princu Williamu, Kate in njuni družini še naprej krožile.

Kate naj bi po napovedih Ksenije Benedetti storila to …

Spekulacije glede Kateine dolge odsotnosti so se še bolj razplamtele po tem, ko so nekateri njeno odsotnost povezali z domnevno afero med njenim soprogom in Sarah Rose Hanbury. 40-letna Hanbury, ki je v tesnih odnosih s princem Williamom in Kate, je bila predmet številnih govoric, celo v oddaji The Late Show With Stephen Colbert. Vse te govorice so odločno zanikali.

Od izvedbe operacije se Kate in princ William soočata z vedno novimi izpadi in škandali. Na spletni enciklopediji Wikipedia najdemo celo članek z naslovom “Where is Kate?”, Teorije zarote so zdaj del poročil tako v britanskih kot svetovnih medijih. Med najbolj temačnimi teorijami so celo ugibanja, da bi lahko kraljeva družina skrivala smrt princese. Zadnjih nekaj tednov je zaradi te netransparentnosti, nenavadnih fotografij in videoposnetkov, ki naj bi prikazovali princa Williama in Kate, a na njih par ni bil jasno prepoznaven, prevladoval medijski vihar. Zato se zdi, da je britanska monarhija ocenila, da je čas za jasno in neposredno komunikacijo. Po Kateini izpovedi se zdaj mnogi sprašujejo, ali se mediji ne bi morali opravičiti za vse napačne spekulacije in teorije, ki so jih širili v preteklih mesecih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top