Cameron Diaz, 51-letna, znova postala mama

Cameron Diaz, 51-letna, znova postala mama

Vsi bodo presenečeni!

Veselje v družini Cameron Diaz in Benjija Maddena je znova na vrhuncu, saj sta z veseljem oznanila prihod svojega sina Cardinala. Novi član družine se je pridružil njuni štiri leta starejši hčerki Raddix. Ob tej priložnosti sta starša novico delila na Instagramu, vendar brez navedbe rojstnega datuma sina ali informacij o morebitni uporabi nadomestne matere.

Par je izrazil svojo srečo in navdušenje, obenem pa poudaril, da zaradi zaščite zasebnosti ne bodo objavili fotografij. V objavi so zapisali: “Z neizmernim veseljem sporočava, da se je naša družina povečala za člana, sina Cardinala Maddena. Je čudovito bitje in njegov prihod je za nas vse prinesel veliko sreče. Kljub temu, da bomo zaradi njegove varnosti in zasebnosti zadržali njegove fotografije zase, si lahko predstavljate, kako prisrčen je. Občutki blagoslova in hvaležnosti preplavljajo naša srca. Z vso ljubeznijo vam pošiljamo to čudovito novico. Želimo vam vse dobro in imeniten dan.” Sporočilo je spremljala ilustracija, ki implicitno naznanja veselo novico.

Cameron Diaz in Benji Madden sta svojo ljubezen kronala s poroko leta 2015, in sicer štiri leta preden sta z dobrodošlico pozdravila svojo prvo hčerko Raddix. Cameron, ki se je let pred poroko umaknila iz filmske industrije, se je pred kratkim ponovno vrnila k igralskim vlogam. Že kmalu si jo bomo lahko ogledali v Netflixovi produkciji “Back in Action”, kjer bo združila moči z Jamiejem Foxxom.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top