Jureta Godlerja ganila globoka gesta

Jureta Godlerja ganila globoka gesta

Nedelja, ki je minila, je bila za Jureta Godlerja nekaj posebnega.

Malo je tistih področij, kjer Jure Godler ne uveljavlja svojega unikatnega pristopa, in mednje zagotovo spada tudi način praznovanja rojstnih dnevov. Javno razkazovanje in veliko pozornosti na ta dan mu nista blizu. In tako je imel v umu tudi za praznovanje svoje štiridesetletnice, ki se je odvijalo včeraj. Preživel je tiho nedeljo v Trstu, užival v sprehodu po obali, si privoščil odlično kosilo z martini koktajlom ali dvema in posvetil se je zaključnim popravkom svojega petega romana. Jure je cenil te trenutke miru…

Toda vsestranski kreativec je imel “nesrečo”, da se je dva dni prej, to je v petek in soboto, na koncertu skupine Big Foot Mama v ljubljanskem Media Centru pojavil kot skrivni gost. Na odru je skupaj z bendom ob klavirju izvedel skladbo “Nekaj sladkega“, v pesmi “Lovro” pa sta se k njim pridružila tudi Juretov najboljši prijatelj Tilen Artač in Marko Hatlak. Za vse vpletene je bila to fantastična izkušnja, tudi za Jureta, ki do tega trenutka ni bil na koncertu nobene slovenske rock skupine. Izpostavil je, kako velik užitek mu je prinesla ta nova izkušnja.

Ko je nekaj čez polnoč želel zapustiti dogajanje, je Grega Skočir posegel v dogajanje z močnim žvižgom, izprosil hip tišine med zbranimi v zaodrju in Jureta presenetil s čestitko ter darilom. Sledilo je skupinsko prepevanje “vse najboljše“, zaradi česar se je Juretov odhod domov precej zavlekel, hkrati pa je njegovo pisanje ostalo na čakanju še za dodaten dan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top