Sin nekdanjega ministra zaposlen v eni najuglednejših pisarn

Sin nekdanjega ministra zaposlen v eni najuglednejših pisarn

Od plesa do prava.

Leta 2017 se je po skoraj petletnem razmerju končala zveza med Anžetom Zalarjem, ki je sin nekdanjega ministra Aleša Zalarja, in priznano modno oblikovalko Nino Šušnjaro. Svojo ljubezen sta obeležila celo s skupno tetovažo.

Nina je o prekinitvi zveze dejala za medijsko hišo, kako sta z Anžetom že nekaj časa šla vsak svojo pot. Poudarila je, da se v življenju zgodi, ko preprosto zrastemo iz določenih odnosov in situacij. Dva meseca po njuni ločitvi so Anžeta videli v družbi nove spremljevalke, Kristine Zarič, vendar od takrat naprej ni več dosti informacij o njegovem zasebnem življenju.

Poleg njegove uspešne kariere kot plesalca v priznani plesni skupini Maestro, se Anže ni oddaljil niti od akademske poti, saj je končal študij prava. Zaposlil se je v eni izmed najuglednejših odvetniških pisarn v državi, Senica, ki slovi po tem, da odpira svoja vrata zgolj najboljšim. Področja, ki jih Anže najpogosteje obravnava, vključujejo civilno pravo, s poudarkom na pogodbah in s tem povezanimi vprašanji. Strankam nudi tudi svetovanje v zvezi z nepremičninskim, dednim in družinskim pravom, kot izhaja iz informacij objavljenih na njihovi spletni strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top